EXECUTIVE KLANKBORD

voor organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning van hun leadership teams

Kunnen we je helpen als executive klankbord?

Ben je op zoek naar ondersteuning van je leadership team voor het aanpakken van complexe problemen? We helpen je daar graag bij en bieden een extern klankbord aan voor key profielen in organisaties. Individuele begeleiding kan er namelijk voor zorgen dat mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en in hun functioneren binnen de organisatie en zo beter kunnen omgaan met complexe uitdagingen op het werk.

Hoe wij het verschil kunnen maken

We hebben jarenlange ervaring in de bedrijfswereld en kennen de uitdagingen die gepaard gaan met complexe rollen als geen ander. We kunnen ons goed verplaatsen in de ervaringen en het denken van mensen in sleutelfuncties en kunnen snel met hen in verbinding treden. Bovendien beschikken we over een sterk luister- en inlevingsvermogen, stellen we kritische vragen en geven we eerlijk advies.

Ons aanbod

Wij komen naar jouw organisatie en werken heel persoonlijk met je medewerkers in sleutelposities. We begeleiden je key profielen op vlak van persoonlijke groei, zijn een extern klankbord voor hen en staan hen bij in hun professionele uitdagingen.

Door de verschillende gesprekken die wij op individuele basis voeren, ontdekken we ook gemeenschappelijke patronen of fricties in het 'systeem' van de organisatie zelf. Na verloop van tijd maken we vanuit die ervaringen een synthese en houden je organisatie een spiegel voor. Zo zijn we een extern klankbord dat helpt om op een andere manier naar je organisatie te durven kijken.

Multiversity is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille voor opleiding en advies. We bekijken samen met jou of je organisatie hierop beroep kan doen voor onze diensten.


Casus

De algemeen directeur van een organisatie was gedurende een half jaar buiten strijd. De uitdaging bestond erin om in deze periode het leadership team samen met het directiecomité de organisatie te laten leiden. Via individuele klankbordgesprekken ondersteunden we de leden van het leadership team en het directiecomité. Vanuit die gesprekken brachten we systemische uitdagingen naar voren, hielpen we om ruimte te creëren voor structurele dialoog, om alle perspectieven aan bod te laten komen en om het grotere geheel centraal te stellen waardoor het team sterker werd en kon komen tot werkbare en gedragen beslissingen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x