Getuigenissen

Een greep uit de getuigenissen van onze tevreden klanten

INDIVIDUEN

Valeria over loopbaancoaching keyboard_arrow_down

Ik begon de loopbaanbegeleiding op een moment dat ik me verward en zeer gedemotiveerd voelde met mijn werk. Ik had het idee om een drastische koerswijziging door te voeren en wilde andere mogelijkheden verkennen. De Kerntalentenanalyse heeft me geholpen om beter te ontcijferen wat ik leuk vind aan mijn werk en welke aspecten van mijn werk voor demotivatie en twijfel over mijn capaciteiten hebben gezorgd. Ik heb het luisterend vermogen van Joris enorm gewaardeerd, evenals zijn flexibiliteit om de coaching aan te passen aan mijn noden en aan de inzichten en vragen die doorheen het traject opkwamen. Dankzij de verschillende sessies, en vooral dankzij de juiste vragen en inzichten van Joris, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik verder wil in mijn huidige job, maar met duidelijke ideeën over de elementen die dienen te veranderen in mijn rol om tot echte voldoening te komen. De sessies hielpen me om mijn gedachten te ordenen en ook om ze op een duidelijke en assertieve manier aan mijn leidinggevende over te brengen.

Valeria 

Johan Van Mol over de groeikatalysator keyboard_arrow_down

Ik doorliep het groeikatalysator traject van Multiversity. Ik had een mooie en boeiende job, maar het kriebelde om een tech-startup uit de grond te stampen. Dat was de insteek van het traject met Joris. Niet alleen is Joris een bijzonder fijne, warme en intelligente coach, hij bracht focus en klaarheid op verschillende niveau's. 

Ten eerste op het persoonlijke: wat was mijn drijfveer om van loopbaan te veranderen en zou de verandering opleveren wat ik zocht. We bleven niet aan de oppervlakte. Joris blijft gaan tot in de kern. 

Ten tweede op vlak van de start-up zelf. Ik had een hele hoop ideeën, maar die waren niet scherp. Met zijn wetenschappelijke en business achtergrond, heeft Joris voldoende kennis van technologie, strategie, value propositions, business modellen en ondernemerschap om me ook hier diepgaand te challengen en de ideeën te verrijken. De combinatie van diepgang en klaarheid zowel op de persoonlijke en de zakelijke kant heb ik enorm geapprecieerd, en is volgens mij ook behoorlijk uniek.

Johan Van Mol - oprichter No-Kno

Dirk over de sparringpartner keyboard_arrow_down

Joris was een geweldige compagnon door 'liminal space'. Door zijn rustige, leergierige, warme en open blik voelde ik me gehoord én begrepen. Niet door een expert. Maar door een man van vlees en bloed, die empathisch meedenkt, bevraagt, confronteert en inspireert. Met lichtheid, nuance én diepgang voedt hij het (zelf)onderzoek en “awareness” naar wat gaande en merkbaar is. Zich uitgebreid lavend aan vele bronnen van filosofische (en andere) levenswijsheid. Zoekend naar inzicht en vrijheid. Maar zich ook tonend als mede-mens onderweg. Steeds opnieuw nodigt hij je uit het leven elke dag als kunstwerk-in-wording te zien. En de moed te hebben om dat proces ten volle aan te gaan. Dit heb ik als erg ondersteunend ervaren tijdens mijn professionele heroriëntatie.

Dirk

Julien Minsac over sparringpartner keyboard_arrow_down

Ik heb de kans gekregen om met Joris een traject te doorlopen met een kerntalentenanalyse als onderdeel ervan.
Dankzij de verschillende gesprekken die we samen voerden, leerde Joris mij zeer goed kennen, om mijn twijfels, mijn noden, mijn verlangens en drijfveren nauwkeurig te vertalen.Gedurende deze oefening hebben we samen mijn sterke kerntalenten naar boven kunnen halen. Na deze reflectie werd een werk van introspectie uitgevoerd om naar voren te brengen wat mij tevreden stelde en gelukkig maakte in mijn werk; en omgekeerd de aspecten die minder positief waren. Uiteindelijk leidde dit werk tot een reflectie over mijn toekomstperspectief: wat zou mijn ideale baan zijn? Wat zijn de vitale waarden waar ik het meeste belang aan hecht? Wat zijn de contextuele elementen waar ik energie van krijg en die voor mij essentieel zijn?
Dankzij dit traject, mogelijk gemaakt door de analytische vaardigheden en empathie van Joris, was ik eindelijk in staat om een definitieve synthese te maken, rijk aan lessen voor mijn professionele toekomst en mijn persoonlijke groei.
Een echte bron van inspiratie en motivatie waarvoor ik Joris hartelijk dank en zijn diensten van harte aanbeveel!

Julien Minsac

ORGANISATIES

Annemie Verhoeven over transitie begeleiding en executive klankbord keyboard_arrow_down

Zowel in turbulente transities als bij innovatieve ontwikkelingen is het een ware verademing om op de professionaliteit van Joris te kunnen vertrouwen. Met zijn rustige uitstraling, brede kennis en jarenlange expertise reikt hij zorgzaam en met respect voor ieders talent pistes tot oplossingen aan. Integer, verrassend creatief, vriendelijk en altijd vanuit een positieve en verbindende kracht heb ik al meermaals mogen rekenen op een vruchtbare samenwerking.

Annemie Verhoeven - Voorzitter Netwerk Coöperatief Wonen en Bestuurder SHM De Ideale Woning

Philip Calluy over strategische begeleiding keyboard_arrow_down

Na een reorganisatie op globaal niveau, voelden we de nood om voor én met ons team (Finance – BASF Antwerpen NV) een nieuwe strategie uit te werken. We deden beroep op de diensten van Multiversity, en van Joris in het bijzonder, om ons te begeleiden tijdens dit traject. Het was indrukwekkend om te zien hoe snel Joris zich kon inleven in onze wereld. Joris stelde de juiste vragen en bood een sterk luisterend oor. Zijn voorbereidingen waren ‘spot on’ en zijn manier van werken was gestructureerd en helder. Het hele team voelde zich gesteund in het uitwerken van de nieuwe strategie. De apotheose was een team-workshop waarbij open dialoog centraal stond. De dag werd een succes voor het hele team! We zijn inmiddels aan de slag met onze nieuwe strategie, die effectief voor en met het team werd uitgewerkt, maar waaraan zeker ook Joris een wezenlijke bijdrage leverde.

Kortom: je krijgt bij Joris niet het gevoel dat hij enkel advies geeft van aan de zijlijn, hij helpt het team om hun doel te bereiken en is echt betrokken. Ik zou Joris direct aanraden aan anderen als coach, consultant, begeleider, motivator, …  Bedankt Joris!

Philip Calluy - Hoofd Finance Belgium, BASF Antwerpen

Gert Adriaenssen over transitie begeleiding en executive klankbord keyboard_arrow_down

In 2022 had ik het genoegen om met Joris samen te werken aan een transitietraject in een van de afdelingen in AZ Turnhout. Vanaf het begin van dit project was er een fijne en productieve samenwerking tussen Joris en mezelf. Joris bood ons heldere analyses, structuur in het procesverloop evenals een dankbaar klankbord om open minded ideeën of plannen af te toetsen. Ik waardeerde heel erg zijn hulp bij het opzetten en in de praktijk brengen van overleg en dialoog. Joris toonde ook daadkracht en doorzettingsvermogen in het benaderen en betrekken van diverse stakeholders. Joris koppelde een efficiënte manier van projectopvolging aan een aangename coaching en stretching van de betrokkenen. Onze contacten verliepen telkens vlot. De samenwerking in dit project is ondertussen afgelopen, maar ik mis onze overlegmomenten wel.

Gert Adriaenssen - Zorgmanager AZ Turnhout

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x