LOOPBAAN COACH

voor mensen die op zoek zijn naar betekenisvol werk

Kunnen we je helpen als loopbaancoach?

Heb je het gevoel dat je vastzit in je huidige rol of organisatie? Ben je op zoek naar manieren om een nieuwe invulling te geven aan je werk? Of zou je graag een ontdekkingsreis willen maken naar nieuwe mogelijkheden?

We begeleiden je graag in je zoektocht naar betekenisvol werk en nemen daarvoor de rol op van loopbaancoach. Als nieuwsgierige en integere coaches helpen we je om je authentieke persoon tot uiting te laten komen waardoor je je steentje kan bijdragen aan de maatschappij en tot meer voldoening, vrijheid en zingeving kan komen.

Hoe wij het verschil kunnen maken 

We zijn gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en hebben ruime ervaring in het opnemen van verschillende rollen in verschillende contexten. We kunnen ons goed verplaatsen in de ervaringen en het denken van mensen die op zoek zijn naar betekenisvol werk en kunnen snel met hen in verbinding treden. Bovendien beschikken we over een sterk luister- en inlevingsvermogen, stellen we kritische vragen en geven we eerlijk advies.

Ons aanbod 

Elke loopbaanvraag is een vraag op maat, waarbij we telkens starten vanuit het verkennen van de vraagstukken die jou bezighouden. Van daaruit gaan we in dialoog op onderzoek naar wie je bent, wie je wil zijn en hoe je dat kan waarmaken. Als het een toegevoegde waarde heeft, gebruiken we de kerntalentenmethode om inzicht te krijgen in jouw aard, intrinsieke motivatie en potentieel. 

Vanuit het proces van zelfontdekking bewegen we naar zelfontwikkeling en zelfexpressie. We helpen om nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingsrichtingen naar boven te halen en er betekenis aan te geven en verkennen ook samen welke stappen je concreet kan zetten.

Gedurende het hele proces zijn we een gids die je zoektocht soms helpt te verdiepen, dan weer te verbreden. We stimuleren je om paradoxen te omarmen en het geheel te blijven zien. Cruciaal daarbij is voor ons dat jij in de driver’s seat zit van dit proces.


Elk loopbaantraject start met een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek om te voelen of wij een match voor je zijn.

Multiversity is een erkend loopbaancentrum. Daardoor kan iedereen die werkt als werknemer of als zelfstandige en minstens zeven jaar werkervaring heeft, met loopbaancheques bij ons terecht. (zie https://www.vlaanderen.be/loopbaanbegeleiding voor alle voorwaarden voor gebruik van loopbaancheques).   

Je hebt in totaal recht op twee loopbaancheques: één voor vier uur coaching en één voor drie uur. Per loopbaancheque betaal je zelf slechts 40 euro. Het overige bedrag wordt gefinancierd door de Vlaamse overheid. Klik hier om je loopbaancheques te bestellen.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques, dan bekijken we graag samen met jou de andere mogelijkheden om een loopbaantraject op te starten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x