GROEI KATALYSATOR

voor mensen die op zoek zijn naar begeleiding bij het bevrijden en het tot leven brengen van hun ideeën

Kunnen we je helpen als groeikatalysator?

Bruis je vaak van de ideeën, creëer je graag verbindingen en zie je van nature nieuwe mogelijkheden? Heb je zin om een initiatief te nemen, een onderneming op te richten of een maatschappelijke innovatie op gang te brengen? Tussen het zien van mogelijkheden en een uitgewerkt idee of concept ligt er wel nog een grote  uitdaging.

We begeleiden je graag bij het bevrijden en het tot leven brengen van je ideeën en nemen daarvoor de rol op van groeikatalysator. Als onafhankelijke en kritische denkers helpen we je om je ideeën door te denken, vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en te verrijken. We verkennen hoe je ideeën aansluiten bij wie je bent, waar je echt voor staat en hoe dit kan passen binnen jouw portfolio aan activiteiten. We onderzoeken ten slotte de verschillende manieren waarop je ideeën kunnen worden geconcretiseerd.

Hoe wij het verschil kunnen maken 

We worden gedreven door nieuwe uitdagingen en hebben een passie voor het bedenken en creëren van nieuwe mogelijkheden. Het verbinden van mensen en ideeën zit in ons DNA en we hebben ruime ervaring in het uitwerken van concepten tot reële diensten of ondernemingen. Daarnaast beschikken we over een sterk luister- en inlevingsvermogen, stellen we kritische vragen en geven we eerlijk advies.

Ons aanbod 

Elk groeikatalysator traject start met een gratis intakegesprek om te voelen of wij een match voor je zijn. We werken volledig op maat je traject uit en bewegen mee met jouw behoeften. We bekijken samen met jou of je voor je traject beroep kan doen op de kmo-portefeuille.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x