SPARRING PARTNER

voor mensen die op zoek zijn naar een klankbord

Kunnen we je helpen als sparringpartner? 

Ben je op zoek naar een sparringpartner om situaties en uitdagingen uit je leven en werk mee te bespreken? Voel je een nood of een verlangen om aan dieper zelfonderzoek te doen? Of zoek je een klankbord met wie je in dialoog kan gaan over je zelfontwikkeling?

We helpen je graag met deze noden en verlangens en nemen daarvoor de rol op van een klankbord met wie je in vertrouwen, zonder oordeel of vooringenomenheid kan praten. Je kan bij ons je idee├źn aftoetsen en laten verrijken. We nemen geen blad voor de mond, confronteren je met je eigen aannames en patronen en helpen je tot nieuwe inzichten te komen.

Hoe wij het verschil kunnen maken 

We kunnen ons goed verplaatsen in de ervaringen en het denken van mensen die op zoek zijn naar meer inzicht en kunnen snel met hen in verbinding treden. Bovendien beschikken we over een sterk luister- en inlevingsvermogen, stellen we kritische vragen en geven we eerlijk advies.

Ons aanbod 

Elk sparringpartner traject start met een gratis intakegesprek om te voelen of wij een match voor je zijn. Een traject bestaat uit verschillende sessies die al wandelend kunnen plaatsvinden. Door te bewegen stimuleren we ons denken en kunnen we snel de diepte in gaan. We werken volledig op maat en bewegen mee met jouw behoeften. Als je noden werkgerelateerd zijn, bekijken we samen met jou of je voor je traject gebruik kan maken van loopbaancheques of beroep kan doen op de kmo-portefeuille.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x