SPARRING PARTNER

voor mensen op zoek naar een klankbord

Kunnen we je helpen als sparring partner? 

Ben je op zoek naar een externe sparringpartner om uitdagingen en situaties uit je leven en werk te bespreken? Voel je een nood of een verlangen om aan dieper zelfonderzoek te doen? Zoek je een klankbord om in dialoog te gaan over je zelfontwikkeling en zelfinzicht?

We helpen je graag met deze noden en uitdagingen en nemen daarvoor de rol op van een extern klankbord met wie je in vertrouwen, zonder oordeel of vooringenomenheid, op regelmatige basis kan praten. Je kan bij ons je idee├źn aftoetsen en laten verrijken. We nemen geen blad voor de mond, confronteren je met je eigen aannames en patronen en helpen je denken te verhelderen om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Hoe wij het verschil kunnen maken 

We hebben jarenlange ervaring in de bedrijfswereld en kennen de uitdagingen die gepaard gaan met complexe rollen als geen ander. Als multiversalists kunnen wij ons goed verplaatsen in de ervarings- en denkruimte van mensen die op zoek zijn naar meer inzicht en kunnen we snel met hen in verbinding gaan. We hebben een sterk luister- en inlevingsvermogen, stellen kritische vragen en geven eerlijk advies.

Ons aanbod 

Elk sparring partner traject start met een gratis intakegesprek om te voelen of er een match is. De sessies gebeuren al wandelend. Door te bewegen stimuleren we ons denken en gaan we snel de diepte in. We werken volledig op maat en bewegen mee met jouw evoluerende behoeften. Als je noden en uitdagingen werkgerelateerd zijn, bekijken we samen met jou of je voor je traject gebruik kan maken van loopbaancheques of beroep kan doen op de kmo-portefeuille.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x